Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Adevarul si alte minciuni

(0 voturi)
In curand!
Prezentare

Premiul European pentru Literatura Crime 2015

 

Unde se sfarseste adevarul si unde incepe minciuna? 

Henry Hayden este admirat de toata lumea. Un celebru autor de bestselleruri. Un sot iubitor si devotat. Un vecin generos si atent. 

Dar Henry Hayden e numai o imagine, o masca. Trecutul sau e un secret si cu atat mai mult metodele sale. Doar el si sotia sa stiu ca de fapt ea este autoarea romanelor care l-au facut faimos. 

Cand amanta lui ramane insarcinata, fatada pe care Henry si-a construit-o cu grija e pe cale sa se naruie. Iar intr-o noapte ploioasa, in varful unei stanci abrupte, solutia perfecta devine greseala sa cea mai cumplita.

 

"Suntem intr-un fel de era de aur a antieroului sociopat, atat in carti cat si pe ecrane, de la personajul Dexter al lui Jeff Lindsay pana la eroinele borderline create de Gillian Flynn si Paula Hawkins. De obicei antieroul infrunta niste adversari formidabili, iar Arango se asigura ca lucrurile nu vor fi niciodata usoare pentru Henry." - Th e New York Times Book Review

 

"Arango analizeaza decaderea umana prin personalitatea borderline a lui Henry Hayden. Veti fi nerabdatori sa aflati daca masinatiunile lui Henry il vor pro¬teja sau dimpotriva, daca haosul pe care l-a creat ii va distruge propria armura." – Booklist

 

"Un senzational thriller psihologic care sondeaza mintea unui om lipsit de suflet." - Publishers Weekly

 

Sascha Arango, nascut in 1959 la Berlin, este unul dintre cei mai prestigiosi scenaristi ger-mani. I s-au acordat mai multe premii, printre care de doua ori Premiul Grimme, o importanta distinctie a televiziunii germane, pentru seria politista Tatort. 

Primul sau roman, Adevarul si alte minciuni, a fost publicat in douazeci si opt de tari, a fost pe lista nominalizarilor la Premiul CWA Dagger si a primit Premiul European pentru Literatura Crime 2015. Arango locuieste in apropi¬ere de Potsdam. 

Drepturile de ecranizare a romanului Adevarul si alte min¬ciuni au fost achizitionate de Chockstone Pictures.

Produs publicat in 2017 de Trei
Data aparitiei: Februarie 2017
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 288
ISBN: 978-606-719-555-2
Mai mult