Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Ce avem si ce uitam

(14 voturi)
In curand!
Prezentare

Aceasta carte face parte din colectia BIBLIOTECA POLIROM.Actual a editurii Polirom.

Printre pasiuni incrucisate si conflicte profesionale, dezamagita de propriul esec sentimental si incapabila sa revina la o viata normala, profesoara Blanca Perea accepta ceea ce i se pare a fi un plicticos proiect academic. Acest lucru inseamna insa si distrugerea propriei familii. Blanca pleaca din Madrid in Santa Cecilia, California; acolo, intre doi barbati, unul care-i aduce marturii postume si altul tot mai apropiat sentimental, Blanca patrunde tot mai adanc intr-un labirint de sentimente, intrigi subterane si usi intredeschise. Dar, inainte de a gasi raspunsuri la multimea intrebarilor ce-i asalteaza destinul, ea mai are multe piedici de trecut.

Ce avem si ce uitam lasa in urma granite si epoci pentru a ne vorbi despre infrangeri, despre curajul de a o lua de la capat, despre dreptul la o noua sansa. O poveste care penduleaza intre anii ’50 si sfarsitul secolului XX, intre Spania si California, dezvaluindu-ne intrigi neasteptate, iubiri care se intersecteaza si personaje pline de pasiune.  

„La trei ani dupa ce am publicat Iubirile croitoresei, mi-am dorit sa aduc inaintea cititorilor povestea si vocea unei femei. O femeie contemporana, a carei stabilitate aparent invulnerabila s-a spulberat intr-o clipa. Se numeste Blanca Perea si s-a hotarat sa fuga, sa plece cat mai departe.“ - Maria Duenas

Maria Duenas este autoarea bestsellerului international Iubirile croitoresei, roman cu peste un million de exemplare vandute in 2010.

Produs publicat in 2013 de Polirom
Data aparitiei: Iulie 2013
Colectia BIBLIOTECA POLIROM.Actual
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 456
ISBN: 978-973-46-3448-4
Mai mult