Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Ce se intampla in iubire

(37 voturi)
In curand!
Prezentare

Autorul bestsellerurilor Eseuri de indragostit si Sex, shopping si un roman ne seduce din nou: Ce se intampla in iubire imagineaza, cu umor, intelepciune si sensibilitate, cursa cu obstacole a unei relatii de lunga durata.

Se poate trai in cuplu asa cum spune povestea: „fericiti pana la adanci batraneti“? Stim ce dubii au pesimistii, stim si ce euforie candida ii anima pe optimisti. La mijloc, asa cum ii sta bine adevarului, se gaseste punctul de vedere al unui scriitor versat in arta de-a diseca romantismul, anxietatea si succesul. Ce se intampla in iubire este o poveste incitanta despre intalnirea dintre iluziile pe care ni le tesem si foarfeca realitatii.

„Mereu surprinzatorul Alain de Botton, care se intoarce la fictiune dupa 20 de ani si numeroase carti de nonfictiune, isi propune sa mediteze la intrebarea: «Cum e sa fii casatorit de-atata timp?». Raspunsurile pe care le gaseste par deseori amuzante, desi sunt provocatoare, pline de compasiune si adevarate pana la ultimul.“ (Booklist)

Produs publicat in 2017 de Humanitas Multimedia
Data aparitiei: Februarie 2017
Colectia Raftul Denisei
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 240
ISBN: 978-606-779-169-3
Mai mult