Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Ceea ce datoram

(2 voturi)
In curand!
Prezentare

O revelatie a literaturii contemporane suedeze, roman vindut in peste 25 de tari

Romanul Ceea ce datoram aduce pe scena fictiunii contemporane o voce impetuoasa, dar necesara, o voce care se naste din trauma si pierderea asimilate incetul cu incetul, un fenomen care isi lasa urmele asupra generatiilor viitoare.

Nahid mai are sase luni de trait. Sau cel putin asa spun medicii. La cincizeci de ani, "pierderea" nu ii este straina. Dar acum, cind a ajuns pe marginea unei prapastii, genunea propriei morti, si tocmai a aflat ca fiica ei, Aram, urmeaza sa nasca, Nahid trebuie sa se lupte cu furia ce abia i se naste in suflet, dar si cu o durere nestavilita a carei apasare o simte de mult. In viata de dinainte, din Iran, si in viata ei de refugiata, in Suedia, Nahid a invatat sa supravietuiasca. Ce nu stie insa este sa traiasca pur si simplu; nu s-a priceput niciodata s-o faca si nici n-a avut sansa. Ca o izbucnire furioasa, aproape ca primul tipat al unui nou-nascut, acest roman extraordinar ne face sa ne intrebam: ce lasam in urma pentru copiii nostri? Ce le datoram celor pe care-i iubim? Putem fi vreodata cu adevarat liberi?

"Pendulind intre teme dificile, care pot aluneca in orice clipa in abordari nepotrivite, Hashemzadeh Bonde reuseste sa creeze o poveste fara urma de sentimentalism si sa redea atit de fidel vocea lui Nahid, incit aproape uiti ca in spatele acestei voci e un scriitor." (Expressen)

"Hashemzadeh Bonde surprinde fara gres nuantele unui melanj emotional alcatuit din furie, intuneric, durere in fata unui destin implacabil..." (Goteborgs-Posten)

Produs publicat in 2018 de Polirom
Data aparitiei: Martie 2018
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 208
ISBN: 9789734671823
Mai mult