Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Demoni

(30 voturi)
In curand!
Prezentare

La implinirea varstei de 16 ani, Lisa Whelan primeste un cadou care ii va schimba viata; acesta soseste intr-o micuta cutie de catifea, insa cuprinde puterea unui intreg neam de vrajitoare – stramosii ei, de care nu aflase pana atunci. Cel care o va initia in arta vrajitoriei este Yadiel, un demon enervant care si-a dedicat intreaga sa viata protejarii familiei Lisei, chiar din vremurile in care s-au nascut primele vrajitoare Whelan, cu mii de ani in urma. Totusi, noile puteri ale tinerei fete declanseaza alte forte, mult mai intunecate decat si-ar fi putut imagina vreodata…

Demonii ei o insotisera mereu. Nu ca s-o chinuie, ci mai degraba ca sa-i fie aproape. S-o tina de mana. Sa-i ghideze pasii. Sa o ridice atunci cand simtea ca se clatina.

Era ca si cum pazitorii ei ar fi fost ingeri cazuti.

Si totusi, nu avea nimic malefic. Oamenii o considerau una dintre cele mai bune si blande persoane pe care le cunosteau.

Poate ca, la prima vedere, zareau o scanteie din focul iadului in ochii ei, dar asta era tot.

Era cu adevarat o fiinta buna. Si blanda. Dar, ca orice alt om, avea un secret. Al ei era acela ca dansa cu diavolul. O facuse mereu. Amandoi stiau bine pasii si pastrau ritmul.

Produs publicat in 2017 de Herg Benet
Data aparitiei: Octombrie 2017
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 264
ISBN: 978-606-763-142-5
Mai mult