Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

DUFF - Desemnata Uratica si DoloFana din gasca Fetelor

(25 voturi)
In curand!
Prezentare

„In liceu, intotdeauna m-am simtit ca ratusca cea urata – prietenele mele cele mai bune erau incredibil de frumoase, asa ca atunci cand am aflat ca exista si un cuvant pentru a descrie aceasta stare de fapt, in ultimul an de liceu, am stiut ca eu eram ceea ce se numea DUFF – Desemnata Urata si Dolofana din gasca Fetelor. Ideea de a scrie un roman in care Duff sa apara in titlu a pornit mai intai ca o gluma, dar dupa ce mi-am dat seama ca si prietenele mele se simteau uneori Duff, am stiut ca trebuie sa-mi scriu povestea.”

… si povestea suna asa:

Bianca Piper are saptesprezece ani, este o fire cinica, dar o prietena loiala, si nu se crede deloc cea mai frumusica din grupul ei de amice. Totodata, este mult prea isteata ca sa se lase atrasa de sarmul fustangiului Wesley Rush, vedeta liceului. De fapt, Bianca il uraste. Ba chiar, dupa ce acesta o porecleste „Duffy”, ii rastoarna un pahar de Cola direct in cap.

Insa lucrurile nu stau prea bine in familia Biancai, iar ea cauta cu disperare ceva care sa o distraga. Asa ca il saruta pe Wesley. Mai mult decat atat, chiar ii place. Dornica de o evadare, Bianca incepe cu el o relatie secreta, de tipul inamici cu beneficii.

Dar, apoi, situatia se schimba. Wesley nu e deloc un tip superficial, iar viata lui e la fel de incalcita ca a ei. Dintr-odata, ingrozita, Bianca isi da seama ca e pe punctul de a se indragosti de tipul pe care credea ca il uraste cel mai mult.

Produs publicat in 2016 de Epica
Data aparitiei: Aprilie 2016
Format: 137x203
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 304
ISBN: 978-606-8754-11-6
Mai mult