Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Dulcea eliberare

(10 voturi)
In curand!
Prezentare

Bestseller New York Times

Al doilea volum din seria Fratii Maddox

De la autoarea bestsellerurilor Iubirea doare, Soapte de iubire, Dulcea uitare, Fericirea mea esti tu si Fericirea incepe azi

Liis Lindy este agent FBI. Ca sa se dedice total meseriei sale, cere sa fie transferata din Chicago la San Diego. Viseaza la promovari si laude pentru solutionarea cazurilor aparent imposibile.
Agentul special Thomas Maddox este arogant, neiertator si crud. Vaneaza cei mai mari infractori din lume. Dar, desi a salvat multe vieti, nu poate face nimic pentru Travis, fratele sau mai mic, invinuit pentru un incendiu cu zeci de victime. Thomas are o singura solutie: poate sa-l recruteze pe Travis in FBI, pentru ca acesta are niste conexiuni in lumea mafiei.

Asadar, merge sa-i dea vestea insotit de Liis - pare alegerea perfecta pentru a poza intr-un cuplu fericit. Doar ca la finalul misiunii, ei ajung sa se intrebe daca nu cumva jocul lor s-a transformat in ceva serios
Intra in lumea intunecata a enigmaticului Thomas Maddox si afla cat de frumoasa poate fi viata atunci cand nu esti prima iubire, ci ultima.

Produs publicat in 2018 de Trei
Data aparitiei: Decembrie 2018
Tip coperta: Brosata
ISBN: 9786064005397
Mai mult