Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Iata-ma

(17 voturi)
In curand!
Prezentare

Cu mult umor si profunda melancolie, Jonathan Safran Foer construieste o poveste multistratificata, greu de sintetizat in cateva cuvinte. Focalizeaza lentilele camerei sale imaginare asupra unei familii evreiesti din Washingtonul zilelor noastre si demoleaza, nivel dupa nivel, constructia existentei ei intime si sociale, pana ajunge la samburele care-i alimenteaza viata si care se dovedeste a fi mai fragil si mai vulnerabil decat si-ar fi imaginat.

 

Julia, o arhitecta „care n-a construit niciodata nimic”, dupa cum se autodefineste, si Jack, sotul ei, scenarist de succes al postului HBO, dar neimplinit profesional, traiesc impreuna cu cei trei fii ai lor, Sam, Max si Benjy – trei copii cu personalitati complexe si sofisticate , in confortul metroolei americane, ducand o viata tihnita, imbogatita de mici ritualuri laice, care-i definesc ca familie. Cand, cu putin timp inainte de ceremonia de bar mitzvah a fiului lor cel mare, Sam, Julia descopera in telefonul sotului ei mai multe mesaje cu un continut sexual explicit, totul sare in aer, scotand la iveala o adevarata spirala a crizelor identitare.

 

O panoplie de rude: bunici, strabunici, veri si unchi intra in scena pentru a intregi tabloul, nefacand altceva decat sa complice si mai mult lucrurile, care se vor reaseza in cele din urma, reconfigurand relatiile din interiorul familiei.

 

Punand in discutie ce inseamna sa fii uman, Iata-ma e un mare roman american al vremurilor noastre, avand in centrul lui disolutia unei familii si disparitia valorilor morale, o capodopera despre cum traim acum.

Produs publicat in 2017 de Humanitas Multimedia
Data aparitiei: Mai 2017
Colectia Raftul Denisei
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 648
ISBN: 978-606-779-221-8
Mai mult