Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Lumina pe care am pierdut‑o

(3 voturi)
In curand!
Prezentare

Doua vieti, doua iubiri, o singura alegere.

O poveste coplesitor de frumoasa .” – Kirkus Reviews

„Cartea unei generatii si o viitoare lectura clasica.” - The Sun

 

Lucy si Gabe s‑au intalnit in studentie, la Columbia University, intr‑o zi care le‑a schimbat amandurora cursul vietii: 11 septembrie 2001. Au decis atunci ca existentele lor sa insemne ceva pentru oamenii din jur. 

 

Un an mai tarziu, soarta ii aduce laolalta din nou, dar dupa o frumoasa poveste de dragoste, drumurile lor se despart. Gabe devine fotoreporter in Orientul Mijlociu, iar Lucy face cariera in televiziune, la New York. 

 

Urmeaza treisprezece ani de visuri, dorinte, gelozii, tradari, iubire absoluta, in care ei sunt despartiti de continente, dar nu si sufleteste. Lucy trebuie sa ia, in final, o hotarare extrem de dificila, sfasietoare.

 

“Lumina pe care am pierdut‑o ne pune in fata unor intrebari tulburatoare: vietile ne sunt modelate de propriile noastre alegeri sau de niste forte pe care nu le putem controla? Prima dragoste dureaza pentru totdeauna? Si merita sa ne riscam stabilitatea si siguranta pentru o dragoste exploziva, imprevizibila?” - Kirkus Reviews

 

“Un montagne russe al emotiilor.” – US Weekly

 

“Genul de carte pe care o citesti dintr‑o rasuflare.” - Stylist Magazine

 

 Jill Santopolo este licentiata in literatura engleza la Columbia University, detine un master in Writing for Children la Vermont College of Fine Arts si un atestat in drepturi de proprietate intelectuala la New York University. De asemenea, este director editorial la Philomel Books, un imprint al Penguin Young Readers Group. Este autoarea seriilor pentru copii Alec Flint si Sparkle Spa, precum si a cartilor personalizate Follow Your Heart. 

Drepturile de publicare pentru Lumina pe care am pierdut‑o s‑au vandut in 31 de tari. 

Jill Santopolo a scris o poveste de iubire care‑ti va frange inima. 

IrishIndependent

Produs publicat in 2017 de Trei
Data aparitiei: Iulie 2017
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 352
ISBN: 978-606-40-0184-9
Mai mult