Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Marele experiment

(2 voturi)
In curand!
Prezentare

O femeie de cariera la patruzeci de ani care isi doreste cu disperare un copil organizeaza o "petrecere de inseminare", unde barbatii sint incurajati sa doneze sperma. Un poet ratat pune la cale escrocheria menita sa ii asigure o viata linistita intr-un paradis fiscal. O eleva de liceu incearca sa se sustraga casatoriei aranjate de familia ei de imigranti. Toate personajele Marelui Experiment, primul volum de proza scurta al lui Jeffrey Eugenides, se afla in pragul unei crize, urmarea fireasca a propriilor decizii neinspirate si a imaturitatii, tot ce (li) se intimpla are legatura cu o enorma urgenta universala. Scrise frumos, convingator, pline de idei neasteptate, dar nelipsite de gratie, aceste povestiri marcheaza maturitatea unui mare scriitor american.

"In David Copperfield, domnul Micawber ii da eroului lui Dickens o formula dupa care ar trebui sa traiasca multumitor: <>. Oricare ar fi venitul lor anual, multe dintre personajele lui Eugenides cheltuiesc cel putin cu sase silingi mai mult decit limita lui Micawber." (The Guardian)

"Umorul in povestirile lui Eugenides vine din faptul ca nici un personaj nu e pregatit sa se descurce in lumea in care traieste, sau cel putin nu in ce a devenit lumea. Peste tot, inocenta este calcata in picioare." (The New York Times)

"Cele mai bune povestiri din Marele Experiment arata cum memoria distorsioneaza perspectiva asupra trecutului si cit de orbi sintem in privinta viitorului." (The Washington Post)

Produs publicat in 2018 de Polirom
Data aparitiei: Iunie 2018
Colectia BIBLIOTECA POLIROM.Actual
Format: 130x200
Numar pagini: 304
Mai mult