Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Mici lucruri marete

(1 voturi)
In curand!
Prezentare

#1 New York Times Bestseller

 

"O lectura extraordinara!" - San Francisco Book Review

 

De la autoarea romanului Vremea plecarii

 

Ruth Jefferson este o asistenta medicala de culoare, cu peste douazeci de ani de experienta. La intrarea intr-o tura vrea sa faca o verificare de rutina a starii unui nou-nascut, insa imediat este anuntata ca i s-a dat in grija alt pacient. 

Parintii bebelusului sunt niste rasisti convinsi, care lupta pentru suprematia albilor si nu vor ca Ruth, care este afro-americanca, sa le atinga copilul. 

Conducerea spitalului e de acord cu cererea lor, insa a doua zi bebelusul face un stop cardiac in timp ce Ruth este singura in sectia de nou-nascuti. 

Se va supune ordinelor sau va interveni? 

Cu empatie, inteligenta si candoare, Jodi Picoult vorbeste despre rasism, privilegii, prejudecati, dreptate si compasiune – si nu ofera raspunsuri simple. Mici lucruri marete este o reusita extraordinara a unei autoare aflate la apogeul carierei sale.

 

"Mici lucruri marete este cel mai important roman pe care Jodi Picoult l-a scris vreodata. Va fi o provocare pentru cititorii ei si va amplifica dezbaterile despre rasism si prejudecati." - The Washington Post

 

"Un roman care vizeaza intocmai starea de spirit actuala a natiunii noastre. O lectura extraordinara, de la inceput pana la sfarsit." - San Francisco Book Review

 

"O poveste impresionanta despre sistemul judiciar. Dat fiind climatul politic actual, e vizionara si cu totul remarcabila. Jodi Picoult este o scriitoare care-si cunoaste pe deplin personajele." - The New York Times Book Review

 

Jodi Picoult este o autoare americana de mare succes. A scris douazeci si trei de romane, dintre care ultimele opt au intrat direct in lista de bestselleruri a publicatiei New York Times. 

Vandute in peste 40 de milioane de exemplare peste tot in lume, cartile sale sunt traduse in treizeci si cinci de tari. Patru dintre ele au fost ecranizate pentru televiziune, iar dupa My Sister's Keeper a fost realizat un film de lung metraj, cu Cameron Diaz in rolul principal. 

Mici lucruri marete va fi ecranizat, cu Viola Davis si Julia Roberts in rolurile principale, intr-o productie Amblin Partners. 

La Editura Trei, de aceeasi autoare, a aparut romanul Vremea plecarii.

Produs publicat in 2017 de Trei
Data aparitiei: Noiembrie 2017
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 656
ISBN: 978-606-40-0185-6
Mai mult