Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

O mama perfecta

(6 voturi)
In curand!
Prezentare

O MAMA PERFECTA CARTE PUBLICATA IN 20 DE TARI

O seara in oras. Cateva ore de distractie. Asta e tot ce ar fi trebuit sa fie.
Isi spun Mamele din Mai - un grup de proaspete mamici ai caror copii sau nascut in aceeasi luna. De doua ori pe saptamana se intalnesc in Prospect Park din Brooklyn ca sa petreaca putin timp impreuna.
Atunci cand femeile ies sa bea ceva la barul din cartier, tot cesi doresc este sa ia o pauza de la rutina zilnica. Dar, intro noapte fierbinte de 4 iulie, ceva teribil se intampla: unul dintre copii dispare din patutul lui. Winnie, o mama singura, a ezitat sal lase pe Midas, baietelul ei de sase saptamani, cu o bona, dar colegele sale de la Mamele din Mai au insistat ca totul va fi bine. Acum copilul a disparut. Ceea ce urmeaza este o cursa contracronometru pentru al gasi pe Midas, in timpul careia o multime de secrete ies la iveala, casniciile sunt puse la incercare si prieteniile sunt distruse.

"Molloy, o maestra a pistelor false, exploreaza cu abilitate asteptarile, nesiguranta si prejudecatile nesfarsite care insotesc maternitatea in acest thriller palpitant, ce prezinta un grup de femei puternice, inteligente si imperfecte care se sprijina reciproc atunci cand au mai multa nevoie. Fascinant."
Kirkus Reviews

"Extrem de inteligent... Un roman care duce cu gandul la recentele bestselleruri Fata din tren si Femeia de la fereastra, dar care este, de asemenea, o prezentare emotionanta a ceea ce inseamna sa fii un parinte modern si a presiunii deosebite puse asupra femeilor - din interior si din afara - pentru a face totul in mod impecabil."
Entertainment Weekly

"Un thriller electrizant - o prezentare subtila, inteligenta a asteptarilor nesfarsite ale maternitatii moderne."
People

Produs publicat in 2018 de Litera
Data aparitiei: August 2018
Colectia Buzz Books
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 384
ISBN: 9786063329135
Mai mult