Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Partitura suferintei

(0 voturi)
In curand!
Prezentare

De-a lungul carierei, Richard, pianist desavarsit, a fost ovationat in sali de concert din intreaga lume. Degetele sale erau instrumente perfect acordate, care dansau pe claviatura cu o precizie uluitoare. Dar asta se intampla in urma cu opt luni.

Acum, Richard sufera de SLA - scleroza laterala amiotrofica -, o boala necrutatoare care i-a paralizat deja bratul drept. Pentru el, pierderea bratului e ca moartea. Si stie ca va urma si bratul stang.

Cand boala se agraveaza si Richard nu se mai descurca singur, Karina, fosta lui sotie, devine - fara tragere de inima - ingrijitoarea lui. Ea nu a trecut nici acum peste despartire si inca il invinovateste pe Richard ca, din pricina lui, si-a ratat cariera de pianista. Pe masura ce muschii, vocea si respiratia lui sunt tot mai firave, cei doi incearca sa se impace cu trecutul inainte sa fie prea tarziu.

Partitura suferintei este o carte tulburatoare despre iertare si despre puterea de a infrunta boala cu seninatate.

''Lisa Genova imbina cu o maiestrie de neegalat detaliile stiintifice si scriitura plina de compasiune.'' - Bookreporter

''O carte captivanta si emotionanta Un portret tulburator al ravagiilor pricinuite de SLA.'' - Publishers Weekly

''Partitura suferintei spune nu doar povestea unei persoane afectate de SLA, ci si povestea bolii insesi. Asa ca ai multe de invatat. Dar nu simti nicio clipa ca ti se preda.'' - The Boston

Produs publicat in 2018 de Trei
Data aparitiei: Noiembrie 2018
Format: 130 x 200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 292
ISBN: 978-606-40-0544-1
Mai mult