Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Sfantul tuturor celor vazute si nevazute

(11 voturi)
In curand!
Prezentare

De la autoarea distinsa anul acesta cu Margaret A. Edwards Award, pentru contributia inestimabila adusa literaturii pentru adolescenti si tineri, vine un nou roman captivant despre prietenie, iubire si descoperirea de sine.Sydney s-a simtit mereu invizibila.

Peyton, fratele ei, a fost mereu copilul vedeta al familiei, primind toata atentia, si, in ultima vreme, toate motivele de ingrijorare. Comportamentul lui nesabuit a culminat cu un accident de masina si o condamnare la inchisoare, care o distruge sufleteste pe Sydney, fortand-o sa-si caute locul atat in cadrul familiei sale, cat si in lume. 

Face cunostinta cu familia Chatham, iubitoare si in acelasi timp haotica, dar care o accepta imediat pe Sydney. Asa il intalneste pe Mac, un baiat grijuliu, protector si atent, care, pentru prima data in viata, o face sa nu se mai simta invizibila.

„Exista cineva mai priceput la a scrie despre problemele adolescentilor mai bine decat Dessen?  Am foarte mari dubii.” – Jodi Picoult

 

 „Numele lui Sarah Dessen a devenit sinonim cu literatura contemporana pentru tineri si adolescenti.” – Entertainment Weekly

„Abia astept sa citesc Sfantul tuturor celor vazute si nevazute de Sarah Dessen.” – John Green

SARAH DESSEN, autoare de bestselleruri New York Times, a publicat pana in prezent 12 romane, care au primit numeroase distinctii literare. Cartile ei au fost publicate in peste 30 de tari si au fost vandute in milioane de exemplare in toata lumea. In anul 2017 a primit prestigiosul premiu Margaret A. Edwards, acordat pentru contributia inestimabila adusa literaturii pentru adolescenti si tineri.

Locuieste in Chapel Hill, Carolina de Nord, Statele Unite ale Americii. www.sarahdessen.com

Produs publicat in 2017 de Epica
Data aparitiei: Decembrie 2017
Format: 135x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 432
ISBN: 978-606-8754-36-9
Mai mult