Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Trei cuvinte, cinci minciuni

(41 voturi)
In curand!
Prezentare

Scrisul ma readucea la viata, ca prin farmec, ca si cum trupul si sufletul meu nu facusera altceva decat sa astepte momentul cand aveau, in fine, sa se curete de toata murdaria invizibila cu ochiul liber, dar care se adunase in adancul fiintei mele.
MICHEL STANOVICI

A te intalni, inseamna, in profunzime, a exista si -a-l aduce la existenta si pe celalalt. E ca o cautare nesfarsita de sine, intre dorintele si nevoile din noi, in drumul nostru spre o viata deplina.
Pe parcursulacestei carti, autorul ne propune, prin confruntarea cu reflectiile si reperele sufletesti ale personajelor, un mod de a ne pregati sa intram intr-o anumita maturitate relationala. O maturitate a fiintei omenesti, o implinire a vietii, care sa nu se indrepte doar spre succesul material sau social, ci care, printr-un staruitor efort personal, sa se deschida catre o imbogatire a ceea ce-i mai bun din resursele noastre interioare, pentru ca, apoi, sa le putem impartasi cu ceilalti.

JACQUES SALOME

De cate ori putem risca ignorandu-ne instinctul, prima impresie, cel de-al saselea simt? Toate aceste presentimente, al caror scop este acela de a ne proteja de ceilalti, adesea chiar de noi insine...
Dupa o viata complicata, plina de tradari si dezamagiri, Raphal se hotaraste, in sfarsit, sa nu mai cedeze ispitei prea usor. Dar, odata cu hotararea lui, apare si femeia ideala. O cheama Ana?s si este, pur si simplu, perfecta. Femeia visurilor lui, despre care, in adancul sufletului, stia prea bine ca nu poate exista...

Produs publicat in 2018 de Curtea Veche
Data aparitiei: Martie 2018
Colectia In afara colectiilor
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 160
ISBN: 978-606-44-0034-5
Mai mult