Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Petala

(2 voturi)
In curand!
Prezentare

Un album de versuri si fotografii despre deliciile detaliilor cotidiene, Petala poate fi considerata o carte-obiect, prilej de inspiratie sau de reflectie asupra amanuntelor care ne fac viata frumoasa.

Imagini din arhiva personala, de la prieteni sau admiratori si-au gasit locul intr-un volum inedit de versuri si arta fotografica, ce insoteste si ilustreaza cel mai recent disc semnat de Alexandru AndriesPetala. Albumul reproduce manuscrisele autorului, cuprinzand versurile celor 18 piese, insotite de mici desene si detalii jucause pe care Alexandru Andries le-a presarat printre randuri. O mica bijuterie pentru admiratorii artistului, volumul scoate la iveala o parte din bucataria de creatie si inspiratie a noului disc: unele versuri sunt notate pe servetele, altele pe bilete de avion, fiecare poarta data si locul in care au fost compuse, precum si modificarile facute ulterior. 

Fotografiile din album, desi provin din surse diferite, alcatuiesc un studiu unitar al detaliilor: simple, gratioase, poetice sau de-a dreptul comice, acestea au nu numai rolul de a insoti discul audio, ci si de a pune versurile in contexte noi.

Produs publicat in 2009 de Vellant
Data aparitiei: Octombrie 2009
Colectia Arta
Format: 215x215
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 120
ISBN: 978-973-1984-50-6
Mai mult