Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide
Rasfoieste

Alchimia dragostei

(12 voturi)
In curand!
Prezentare

Charlotte Arkendale stia totul despre barbati. In definitiv, isi construise o adevarata cariera de succes ajutand numeroase femei sa se fereasca de vanatorii de zestre. Cu toate acestea, nimic n-ar fi putut-o pregati pentru Baxter St. Ives – un strain captivant, dar prea indraznet, prea hotarat si prea periculos pentru ca Charlotte sa-l accepte cu inima impacata sa-i administreze veniturile. Insa el pare sa fie singura persoana care o poate ajuta sa investigheze moartea violenta a uneia dintre clientele sale.

Cum insa si-ar fi putut da seama ca Baxter, un talentat om de stiinta, avea sa o transforme in subiectul unui experiment riscant pe tema alchimiei dorintei? Cand sentimentele ce se nasc intre cei doi eroi par sa ajunga la implinire, un pericolul neasteptat ameninta sa ii desparta – ori sa-i uneasca pentru totdeauna in moarte.

Misterul si  pasiunea se impletesc intr-o naratiune alerta, plina de suspans, cu personaje care reusesc sa evite sabloanele literaturii romantioase.

 Amanda Quick are in palmares numeroase premii literare, cartile sale vanzandu-se pana in prezent in peste 35 de milioane de exemplare.

 

Produs publicat in 2012 de Lira
Data aparitiei: Martie 2012
Colectia Carti Romantice
Format: 107x177
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 384
ISBN: 978-606-600-728-3
Mai mult