Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Capriciile destinului

(0 voturi)
In curand!
Prezentare

Pentru avocata Val Covington, succesul are un pret pe masura – lipsa unei vieti adevarate si a unei munci care chiar sa insemne ceva pentru ea. Asa ca renunta la slujba bine platita si decide sa-si deschida propriul cabinet. Inchirierea spatiului pentru birou ii aduce un bonus neasteptat in persoana proprietarului. Rob Smith este genul de barbat de care Val a fost mereu atrasa: misterios, chipes si bantuit de taine din trecut. Ceea ce inseamna ca este, de asemenea, persoana total nepotrivita cu care sa aiba o relatie.

Cand asistenta ei ii cere, disperata, ajutorul, pentru a-si salva iubitul din tinerete, condamnat la pedeapsa capitala pentru o crima pe care n-a comis-o, Val accepta sa faca o incercare, desi cazul pare imposibil de castigat. Rob, care are propriile motive pentru a lucra cu Val, isi pune la dispozitie extraordinarele abilitati de investigator.

Lucrand contracronometru, Rob si Val descopera nu doar secrete bine ascunse, ci si pasiune irezistibila. Dar probele noi care ies la iveala vor fi oare de ajuns pentru a salva o viata? Si destinul va acorda unor oameni atat de diferiti sansa de a-si gasi impreuna implinirea?

Produs publicat in 2015 de Lira
Data aparitiei: Iunie 2015
Colectia Carti Romantice
Format: 107x177
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 368
ISBN: 978-606-741-624-4
Mai mult