Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Ce se Intampla cu noi?

(9 voturi)
In curand!
Prezentare

"Intr-o seara de vara, totul se schimba.
Viata in casa Samanthei Reed este linistita, curata si ordonata planuita cu precizie de mama ei politician. In casa de alaturi, insa, la familia Garrett, lucrurile sunt galagioase, in dezordine, dar irezistibile. Iar cand chipesul Jase Garrett urca pe spalierul de flori de sub fereastra dormitorului si intra in viata ei, Samantha se indragosteste pasional de el si de tot ce il priveste. Singurul impediment e ca trebuie sa ascunda acest lucru de mama ei. Apoi se intampla ceva de neinchipuit, iar Samantha este deodata confruntata cu o alegere imposibila. Pe care familie perfecta s-o salveze? Sau e timpul sa se salveze pe ea insasi?
O poveste despre familie, prietenie, prima iubire si cum sa fii sincer fata de o persoana pe care o iubesti, fara s-o tradezi pe alta. ,,Excelentul roman al lui Fitzpatrick surprinde intensitatea primei iubiri [ ], manipularea oamenilor si coruptia personajelor aflate la putere... In timp ce granitele dintre ticalosi si eroi se intrepatrund, cititorilor li se va aminti ca alegerile ,,corecte si ,,gresite sunt rareori clare si simple. Publishers Weekly
,,Intre Samantha si Jase, atractia scoate scantei: tocmai potretul primei iubiri, tandre, stangace, pasionale, ametite de fericire, este ceea ce da cu adevarat aripi romanului. Horn Book
HUNTLEY FITZPATRICK intotdeauna si-a dorit sa devina scriitoare, inca de cand era foarte mica si locuia impreuna cu familia intr-o localitate situata pe tarmul unui golf la Oceanul Atlantic, in statul Connecticut, asemanator cu Stony Bay din romanul sau de debut Ce se intampla cu noi?.
Dupa absolvirea facultatii, a lucrat in diverse domenii, incluzand cel al editarii titlurilor academice si redactor de carti romantice. In prezent se ocupa numai de scris."

Produs publicat in 2018 de Epica
Data aparitiei: Februarie 2018
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 400
ISBN: 978-606-8754-04-8
Mai mult