Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Descantec de dragoste

(0 voturi)
In curand!
Prezentare

Jack Langdon, Lord Frayne, trateaza cu foarte multa seriozitate onoarea stravechii sale familii si, in acelasi timp, ascunde un secret pe care il considera rusinos: darul de vrajitor, pe care a fost invatat sa-l reprime si sa-l respinga.

Cand un accident il aduce pe Jack in pragul mortii, unica lui sansa de supravietuire este Abigail Barton, o vindecatoare talentata. Abigail trebuie sa isi asume un mare risc pentru a-i salva viata lordului Frayne, asa ca va cere in schimb un pret pe masura: casatoria cu Jack. Acesta nu intarzie sa accepte si curand se simte atras de sincera lui sotie, al carei farmec este la fel de puternic ca si trezirea propriilor abilitati magice; la randul ei, Abigail este impresionata de sensibilitatea si blandetea lui Jack.

Cunoscand insa prea bine ura acestuia fata de magie, hotaraste sa traiasca despartita de el dupa conceperea copilului pe care si-l dorise atat de mult, pentru ca Jack sa isi poata pastra reputatia, iar ea sa isi poata indeplini menirea de vindecatoare.

Cu toate acestea, iubirea care se naste intre ei se dovedeste a fi cea mai misterioasa si mai seducatoare forta pe care au cunoscut-o vreodata.

Produs publicat in 2015 de Lira
Data aparitiei: Iulie 2015
Colectia Carti Romantice
Format: 107x177
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 352
ISBN: 978-606-741-824-8
Mai mult