Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Lectie de iubire

(3 voturi)
In curand!
Prezentare

"Lectie de iubire", nu e doar o poveste romantica de iubire, ci ne dezvaluie misterele iubirii divine si a puterii continute in ea. Avem ascunse in noi puteri magice de care habar n-avem sau pe care ne e teama sa le accesam.
Lectii despre puterea mintii, cunoasterea tainelor si principiilor Universului, Demiurgul si Dumnezeul suprem, intilnirea cu sinele si cu divinitatea ascunsa in noi, se impletesc cu o poveste de dragoste a unui cuplu ancestral. Se despart si se regasesc de-a lungul mileniilor pentru a intelege si invata impreuna secretul unei vieti implinite.

Desi pare complicat, misterul este accesibil tuturor celor ce aleg sa-l cunoasca si sa se foloseasca de el, pentru a-si cladi viata la care viseaza.
Iubirea, un cuvint banalizat aflat pe buzele tuturor, si-a pierdul sensul si forta imensa ascunsa in el. In "Lectie de iubire", isi regaseste adevaratul inteles.

"Lectie de iubire" vorbeste despre iubirea umana, iubirea divina si legatura dintre ele, ce contine de fapt in ea puterea de a crea orice.
Pentru a ne trai fericiti iubirea umana si viata, e necesar ca mai intii sa intelegem esenta iubirii divine si legile cosmice, e necesar sa-l iubim pe Dumnezeu, indiferent de numele sau imaginea sub care il percepem.
Doar asa vom intelege spusele Vechiului Testament citate de catre Isus iudeilor:
"Multe lucruri bune v-am aratat voua de la Tatal Meu. Pentru care din ele aruncati cu pietre asupra mea? Iar iudeii i-au raspuns: Nu pentru lucru bun aruncam cu pietre asupra ta, ci pentru hula si pentru ca Tu om fiind, Te faci pe Tine Dumnezeu. Isus le-a raspuns: Nu e scris in Legea voastra ca: Eu am zis: dumnezei sunteti?" (Ioan, 10, 32-34).

Produs publicat de Haniel
Tip coperta: Brosata
Mai mult