Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Lungul drum spre maine

(3 voturi)
In curand!
Prezentare

O seara linistita de vara intr-un mall din Portland, Maine. Simone, Mi si Tish, trei prietene, se decid sa mearga la cinema - ca o incercare de a alina inima franta a lui Simone. Reed Quartermai, un tanar student, flirteaza cu o fata in pauza de masa. Mame si copii fac impreuna cumparaturi. Asta... inainte de sosirea celor trei atacatori cu arme automate care declanseaza haosul.
Trei ani mai tarziu, supravietuitorii incearca sa treaca peste urmarile cosmarului pe care l-au trait. Reed a devenit politist, iar Simone o artista cunoscuta, care onoreaza victimele atacului prin sculpturile ei.
Cei doi sunt adusi impreuna de niste legaturi surprinzatoare, dar povestea de dragoste care se naste intre ei are de infruntat umbrele trecutului.
Caci, desi cei trei ucigasi sunt morti, creierul din spatele planului criminal, inca nedescoperit, este furios si jura razbunare - iar tintele sunt supravietuitorii.
Acum Reed si Simone trebuie sa il gaseasca pe criminal cat mai curand, caci numele lor sunt pe lista - iar drumul spre o noua zi devine dintr-odata foarte lung.

Produs publicat in 2018 de Litera
Data aparitiei: August 2018
Colectia Carti Romantice
Traducator: Diana Tutuianu
Format: 177 x 107
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 544
ISBN: 9786063330094
Mai mult