Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

O aventura secreta

(2 voturi)
In curand!
Prezentare

La varsta de nouasprezece ani, Hannah Reid a devenit ducesa de Dunbarton. Un deceniu mai tarziu, dupa moartea sotului ei, mai frumoasa ca niciodata, este in sfarsit libera si bogata.

Ca sa-si socheze cunoscutii conventionali, intentioneaza sa guste din placerile interzise ale vietii si sa-si ia un amant. Dar nu orice amant, ci pe insusi Constantine Huxtable, cel mai periculos, dar si cel mai atragator barbat din lumea buna londoneza. 

Faptul ca nasterea lui a fost considerata ilegitima i-a rapit lui Constantine titlul de conte. Si desi i s-a refuzat astfel pe nedrept intrarea in randurile aristocratiei, Constantine nu-si refuza nimic, cand vine vorba de deliciile vietii.

Se zvoneste ca resedinta lui de la tara este martora unor nopti fierbinti, iar vaduvele sunt tinta lui cu predilectie pentru aventurile care nu tin mai mult de un sezon. Ducesa de Dunbarton pare sa se potriveasca perfect rolului, fiind singura, vaduva, independenta si aparent superficiala si vanitoasa.

Dar oare asa sa fie? Caci odata ce aceste doua fiinte pasionale si scandaloase se intalnesc, descopera ca nu este deloc usor sa incerce flacarile dorintei... fara sa cada in mrejele iubirii.

Produs publicat in 2015 de Lira
Data aparitiei: Noiembrie 2015
Colectia Carti Romantice
Format: 107x177
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 320
ISBN: 978-606-33-0138-4
Mai mult