Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

O idila regala

(1 voturi)
In curand!
Prezentare

Printesa Gabriella, Brie, cum este poreclita, fiica monarhului din Cordina, un mic principat de pe malul Marii Mediterane, a fost rapita si in schimbul ei se cer o rascumparare uriasa si eliberarea a patru detinuti. Dupa o saptamana de captivitate, Brie reuseste sa scape si este gasita fara cunostinta pe marginea unui drum. Din pacate, este amnezica, iar rapitorii ei, inca in libertate. Tatal ei ii cere ajutorul lui Reeve MacGee, un fost detectiv american, acum retras din activitate, fiul unui prieten din tinerete de la Harvard.
Brie nu-si aminteste nimic din viata anterioara, chiar si membrii propriei familii ii sunt straini. Singura reactie afectiva este frica. Pentru a pastra aparentele si a nu da subiecte de barfa presei, familia hotaraste sa ascunda amnezia, iar Brie invata despre propria viata din informatiile si descrierile celor apropiati. Avandu-l alaturi pe Reeve, care ii devine logodnic de forma, pana la prinderea vinovatilor si pentru a justifica prezenta lui in micul principat, Brie incepe sa-si recapete memoria. Dar poate caldura inimii lui sa-i alunge nu doar temerile, ci si sa o faca se increada in sentimentele pe care i le trezeste in suflet?
Nora Roberts a scris peste 200 de romane si majoritatea au intrat in topurile de vanzari ale New York Times. Cartile ei au fost publicate in 35 de tari, in peste 400 de milioane de exemplare.

Produs publicat in 2018 de Lira
Data aparitiei: Mai 2018
Colectia Carti Romantice
Format: 107x177
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 256
ISBN: 9786063325854
Mai mult