Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

O vara in Eclipse Bay

(0 voturi)
In curand!
Prezentare

Proprietara unei galerii de arta Octavia Brightwell, a refuzat cererea frumosului Nick Harte, gasind motive, dar niciodata nu a spus un „nu“ hotarat. Ea stie ca Nick are o reputatie de „nu-angajamentelor“, dar el este de asemenea, membru al uneia dintre familiile cele mai importante din Eclipse Bay. Octavia, pe de alta parte, este nepoata femeii infame care a inceput un conflict intre bunicul lui Nick si un alt membru proeminent, al familiei Madisons, cu ani in urma.

Octavia revenise in oras cu gandul de a repara daunele provocate de matusa ei, dar decide ca nu mai este nevoie de ea, dupa ce s-au format cateva aliante, si este decisa ca la sfarsitul verii sa plece din oras. Dar Nick are alte planuri. Nick este hotarat sa faca mai mult din Octavia, decat o simpla partenera la o cina. Chiar si Octavia se gandeste sa aiba o aventura scandaloasa inainte de plecare. Atractia puternica ii face pe amandoi sa se gandeasca, dar fiecare in moduri diferite si pe durate diferite de timp.

Nick Harte si-a dezvoltat o reputatie: nu lasa nicio femeie sa se apropie de el intr-o relatie si si-a capatat renumele de Harte cu inima impietrita. Dar acest zid de aparare din jurul inimii lui este naruit de Octavia.

De ce acest barbat are inima de piatra si a hotarat sa o inchida in fata dragostei? Sotia lui a murit in urma cu cativa ani, intr-un accident de avion, dar nu era singura-fugea cu un alt barbat. Nick ramane cu un baietel, Carson, acum in varsta de 5 ani, si se dovedeste a fi un tata exemplar.

Produs publicat in 2015 de Lira
Data aparitiei: Noiembrie 2015
Colectia Carti Romantice
Tip coperta: Brosata
ISBN: 978-606-33-0162-9
Mai mult