Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Sa iubesti din nou

(4 voturi)
In curand!
Prezentare

Dupa o noapte de pasiune nechibzuita, viata lui Camille Jamesson se schimba pentru totdeauna: un strain inalt si chipes, o seara romantica – si suficiente regrete pentru o viata. Camille, o tanara inocenta, se sperie de intensitatea sentimentelor pe care intalnirea cu Zack i le starneste si fuge in toiul noptii. Toate incercarile lui de a o gasi pe fata care l-a fascinat dau gres.

Doi ani mai tarziu, Camille este proprietara unei mici firme de decoratiuni interioare si primeste sansa vietii – ocazia de a renova Bridal Wreath, un conac istoric cazut in paragina. Ea accepta, nerabdatoare sa faca fata celei mai mari provocari profesionale de pana atunci, nestiind insa ca fiul angajatorului ei este chiar Zack, barbatul pe care nu l-a putut uita niciodata.

Nici unul nu pare bucuros de reintalnire, dar, de dragul lui Rayburn, tatal lui Zack, fiecare isi va juca rolul. Scurta lor aventura i-a afectat pe amandoi si, in ciuda atractiei fizice evidente, se trateaza cu ostilitate.

Lipsa de incredere, mandrie ranita, resentimente, rastalmaciri – vor putea fi oare depasite pentru a lasa adevarata iubire sa triumfe?

Produs publicat in 2017 de Lira
Data aparitiei: Iunie 2017
Colectia Carti Romantice
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 224
Mai mult