Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Slam. Din dragoste pentru Layken

(22 voturi)
In curand!
Prezentare

"Un roman ca niciun altul, unic… Cititi-l numaidecat!

- Tammara Webber, autoarea bestsellerului E usor sa te iubesc

Autoarea de bestselleruri Colleen Hoover ne vorbeste despre suferinta tulburatoare a unei familii sfasiate de tragedie si legaturile complicate pe care aceasta le naste intre doi indragostiti.

 Dupa moartea neasteptata a tatalui ei, Layken, de optsprezece ani, ramane singurul punct de sprijin atat pentru mama sa, cat si pentru fratele ei mai mic. Aparent, ea este puternica si plina de viata, dar, in sinea ei, simte cum isi pierde speranta pe zi ce trece.

 Aparitia unui tanar schimba totul. Mutandu-se in celalalt capat al tarii, Layken face cunostinta cu vecinul ei, de douazeci si unu de ani, care are o pasiune uimitoare pentru poezia slam. In doar cateva zile, intre ei se infiripa sentimente puternice si, in sufletul lui Layken, speranta prinde un nou contur. 

 Dar, dupa o prima intalnire plina de trairi intense, soarta ii loveste in plin, cand o dezvaluire socanta pune capat noii lor relatii. Interactiunile zilnice devin insuportabile, in timp ce ei se straduiesc sa gaseasca un echilibru intre sentimentele ce ii unesc si secretele ce ii despart.

 

 COLLEEN HOOVER este autoare a nemeroase romane pentru tineri, dintre care nu mai putin de zece figureaza pe listele de bestselleruri New York Times. Trei dintre acestea sunt traduse in limba romana si publicate la Editura Epica: Ugly Love, Hopelesss si Confess. www.colleenhoover.com.

 

Fictiune contemporana pentru tineri.

 

Produs publicat in 2018 de Epica
Data aparitiei: Ianuarie 2018
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 272
ISBN: 978-606-8754-37-6
Mai mult