Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Talente ascunse

(2 voturi)
In curand!
Prezentare

Serenity Makepeace stie o multime de lucruri despre tofu si quinoa, insa n-are nici o idee despre gestionarea afacerilor. Prin urmare, ca sa vanda prin corespondenta produsele realizate de locuitorii din Witt’s End, o comunitate hippie din statul Washington, are nevoie de ajutorul unui expert. Asa ca, pentru a-si transforma visul in realitate, se gandeste sa apeleze la cel mai bun din domeniu.

Caleb Ventress, un specialist de varf in consultanta de business, este mult prea afectat de trecut si de relatia dificila cu rudele sale ca sa accepte ca are dreptul la fericire. Colaborarea cu nonconformista Serenity, la inceput strict profesionala, pare sa se dezvolte intr-o directie noua, tulburatoare. Va avea el taria sa renunte la atitudinea rece si detasata pe care si-a cultivat-o ca sa se lase in voia sentimentelor? Evenimentele care incep sa se succeada rapid – incepand cu o tentativa de santaj si sfarsind cu un accident suspect – nu-i lasa prea mult timp pentru reflectie, iar atmosfera stranie din Witt’s End ii zguduie certitudinile. Toate dilemele lui au insa un raspuns: Serenity. Iar concluzia intregii aventuri ii ia pe amandoi prin surprindere: dragostea adevarata isi poate face aparitia in cele mai neasteptate imprejurari.

Amanda Quick are in palmares numeroase premii literare, cartile sale vanzandu-se pana in prezent in peste 35 de milioane de exemplare!

Produs publicat in 2016 de Lira
Data aparitiei: Decembrie 2016
Colectia Carti Romantice
Format: 107x177
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 256
ISBN: 978-606-33-1207-6
Mai mult