Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Trandafiri, Vol. 2

(10 voturi)
In curand!
Prezentare

Cand Mary Toliver mosteneste Somerset, plantatia de bumbac a familiei, in 1916, evenimentul schimba dramatic viata familiei - onsiderand testamentul o nedreptate, mama sa cade in patima alcoolului, iar fratele ei paraseste pentru totdeauna micul oras natal din estul Texasului. Obsesia lui Mary pentru  Somerset ii distruge cu timpul toate sansele la fericire, caci o determina sa refuze cererea in casatorie a celui care a reprezentat iubirea vietii ei – Percy Warwick, mostenitorul celeilalte familii fondatoare a oraselului Howbutker.

Istoria pare sa se repete decenii mai tarziu, odata cu nasterea unei alte adevarate Toliver - nepoata lui Mary, Rachel, care ii impartaseste nu numai frumusetea, ci si dragostea pentru plantatie. In ultimele clipe ale vietii insa, Mary se hotaraste sa rupa blestemul Toliver si sa o fereasca pe Rachel de soarta cruda a celor care isi vand sufletul pentru pamant, obligand-o sa priveasca dincolo de Somerset, de secrete si orgolii, catre omul care reprezinta sufletul ei pereche.

Leila Meacham a cunoscut consacrarea ca scriitoare odata cu publicarea in anul 2010 a romanului Trandafiri,  care s-a bucurat de un succes extraordinar in intreaga lume.

 

Produs publicat in 2012 de Lira
Data aparitiei: Noiembrie 2012
Colectia Carti Romantice
Format: 107x177
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 304
Mai mult