Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Vieti paralele

(4 voturi)
In curand!
Prezentare

Quinn Braverman duce o viata fericita alaturi de un sot Iubitor, Lewis, si de fiul lor, Isaac. Insa Quinn  ascunde doua secrete. Unul este adevaratul motiv pentru care l-a preferat pe Lewis in defavoarea lui Eugene, fostul ei prieten, faimos, nevrotic si nesigur pe sine. Celalalt este ca a stiut intotdeauna ca pentru ea este posibila o viata paralela, in care poate sa treaca oricand. Ani de-a randul, Quinn a evitat tentatia de a arunca o privire in cealalta parte, insa cand ramane insarcinata si afla ca viitorul copil ar putea suferi de o boala grava, tentatia de a fugi de problemele coplesitoare devine prea puternica. In existenta paralela, Quinn a ramas alaturi de Eugene, si, cel mai important, mama ei este inca in viata. Desi nici macar nu isivpoate imagina sa-si paraseasca pentru totdeauna sotul si fiul, Quinn continua sa traverseze intre cele doua vieti, manata si de dorinta de a afla motivul pentru care mama ei s-a sinucis imediat dupa casatoria ei cu Lewis.

 

Curand insa Quinn este nevoita sa hotarasca ce isi doreste, de fapt, cu adevarat – va avea curajul sa infrunte problemele din existenta pe care a cunoscut-o dintotdeauna sau va alege drumul spre necunoscut ?

Ellen Meister este autoarea a trei romane elogiate de critici si de cititori, care s-au numarat pe lista de bestselleruri a New York Times.

 

Produs publicat in 2012 de Lira
Data aparitiei: Martie 2012
Colectia Carti Romantice
Format: 107x177
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 336
ISBN: 978-606-600-781-8
Mai mult