Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Cartea lucrurilor noi si ciudate

(3 voturi)
In curand!
Prezentare

Peter Leigh, pastor crestin, este trimis intr-o calatorie extraordinara, o misiune umanitara neobisnuita in spatiul extraterestru, care il va purta la ani-lumina de sotia sa, Beatrice. Pe masura ce Peter se implica tot mai mult in propovaduirea invataturilor Bibliei, pe care noii sai enoriasi o numesc Cartea Lucrurilor Noi si Ciudate, de acasa vin vesti ingrijoratoare: taifunuri si cutremure devasteaza tari intregi, guvernele se destrama unul dupa altul, iar credinta lui Beatrice incepe sa se clatine. Romanul lui Michel Faber este o meditatie profunda asupra credintei, a iubirii incercate dincolo de limite si a responsabilitatii noastre fata de cei apropiati.
"Portretul unor personaje care traiesc si vibreaza sub ochii nostri si a caror relatie se erodeaza la distanta. Absolut fascinanta"
David Mitchell
"De mult n-am mai fost atat de constant si de autentic surprins de vreo carte. Mi se pare profund verosimila si convingatoare si o admir enorm"
Philip Pullman
"Cartea Lucrurilor Noi si Ciudate pune, in esenta, o singura intrebare: pe cine - sau ce - iubesti si ce esti sau nu esti dispus sa faci pentru iubire. Rezultatul e un roman minunat si uluitor"
Yann Martel

Produs publicat in 2018 de Litera
Data aparitiei: Martie 2018
Format: 200x130
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 608
ISBN: 9786063324710
Mai mult