Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Lumea de apoi

(14 voturi)
In curand!
Prezentare

Al doilea volum al trilogiei Penryn si Sfartitul lumii

 

In continuarea thrillerului fantasy Ingeri cazuti, supravietuitorii apocalipsei ingerilor incearca sa refaca din bucati o lume sfasiata. 

Penryn rataceste pe strazile din San Francisco in cautarea surorii sale Paige, care a fost rapita. Dar de ce strazile sunt pustii? Unde e toata lumea? 

Cautarea o conduce direct la planurile secrete ale ingerilor: le ghiceste motivele si proportiile infioratoare ale actiunilor pe care sunt gata sa le intreprinda. 

In timpul acesta, Raffe isi cauta aripile. Fara ele nu se poate alatura ingerilor si nu-si poate ocupa locul care i se cuvine, acela de lider. Cand va trebui sa aleaga intre a-si recupera aripile si a o ajuta pe Penryn sa supravietuiasca, oare ce solutie va gasi?

 

“Lumea de Apoi se citeste pe nerasuflate... Penryn, curajoasa eroina, face acum parte din Rezistenta si trebuie sa infrunte noua realitate. Pur si simplu fabulos.” - Star Magazine

 

“Alert, ingenios, sofisticat… Pe placul celor pasionati de Jocurile Foamei si Amurg.” - The Guardian

 

“Merita sa fie un hit. Plin de actiune si rasturnari de situatie, Lumea de Apoi ii va incanta chiar si pe cei care sunt reticenti la genul science-fiction.” - Sunday Mirror

 

“Raffe e absolut fascinant, iar Penryn are o forta incredibila.” - Dublin Evening Herald

 

Susan Ee e pasionata de science-fiction, fantasy si horror, mai ales daca au un strop de romance. O vreme a fost avocat, dar adora sa fie scriitoare, pentru ca aceasta meserie ii descatuseaza imaginatia. 

Cartile sale au fost traduse in peste douazeci de limbi, iar filmele sale de scurt-metraj au fost prezentate la festivaluri importante. Trilogia Penryn si Sfarsitul lumii este bestseller USA Today.

De aceeasi autoare, la Editura Trei a mai aparut Ingeri cazuti.

Produs publicat in 2017 de Trei
Data aparitiei: Martie 2017
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 392
ISBN: 978-606-719-931-4
Mai mult