Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Un lucru absolut remarcabil

(5 voturi)
In curand!
Prezentare

Un lucru absolut remarcabil este romanul de debut al celebrului Hank Green, omul al carui nume a devenit sinonim cu vlogul si care a reinventat modul in care se absoarbe informatia in secolul internetului.

Intr-o maniera absolut electrizanta, cartea spune povestea unei tinere de 23 de ani al carei filmulet despre o misterioasa sculptura din New York devine viral, transformand-o intr-o celebritate mondiala si aruncand-o in mijlocul unui mister de dezlegarea caruia ar putea sa depinda insasi soarta umanitatii.

April May a descoperit, din intamplare, o reprezentare de trei metri a unui robot imbracat in armura de samurai pe care il boteaza Carl. Numai ca statui similare se pare ca exista peste tot prin lume si intreaga omenire devine, peste noapte, de-a dreptul obsedata sa inteleaga cine sunt, de unde au aparut, cine le-a creat si, mai ales, carui scop slujesc bizarele monumente care seamana prea mult cu puternicii Transformeri ca sa nu faca parte dintr-un plan  ….

O carte indrazneata si patrunzatoare, care pune in discutie teme majore, precum modul in care retelele de socializare au schimbat notiunea de celebritate, acela in care cultura noastra se radicalizeaza, dar si efectele dezumanizante ale unei vieti traite in lumina reflectoarelor, la cheremul toanelor unui public mondial capabil ba de adoratie, ba de ura si denigrare.

Un lucru absolut remarcabil este un roman captivant despre ce inseamna sa fii om in epoca internetului, Youtube-ului si a atotputernicelor retele de socializare.

„In centrul romanului de debut al lui Hank Green stau intrebari existentiale despre celebritatea dobandita on-line.” – Wall Street Journal

„Cu aceasta carte comica despre partea urata a celebritatii dobandite pe internet, Hank Green intra pe picior de egalitate in competitie cu faimosul roman al fratelui sau, Sub aceeasi stea, ridicandu-se la acelasi nivel de excelenta.” –  People

„Amuzant, antrenant, exploziv! Eram convins ca Hank va fi grozav ca scriitor, dar chiar nu mi-am imaginat ca va fi atat de bun inca de la prima incercare.” – John Scalzi

Produs publicat in 2019 de Leda
Data aparitiei: Februarie 2019
Format: 130 x 200
Tip coperta: Brosata
ISBN: 978-606-793-568-4
Mai mult