Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Aventurile lui Sherlock Holmes, Vol. 2

(3 voturi)
In curand!
Prezentare
Aventurile lui Sherlock Holmes reuneste in cele 2 volume douasprezece dintre cele mai faimoase cazuri ale bine-cunoscutului detectiv.
Ingenioasele scenarii, desfasurate in decorul Angliei de la sfarsitul epocii victoriene, sunt relatate de doctorul Watson, care este pentru Sherlock Holmes un Sancho Panza si totodata un Boswell — tovaras credincios si biograf.
Watson joaca aici rolul de catalizator pentru procesele mintale ale lui Holmes, care, cu ochiul sau ager, observa detaliile esentiale si se concentreaza asupra lor, reusind, cu inteligenta lui ascutita si remarcabila sa putere de deductie, sa rezolve o serie de cazuri ce par insolubile.
Care este secretul benzii pestrite ce aduce moartea ? Cum a ajuns un diamant nepre] uit in gusa unei gaste ? De ce un plic ce contine cinci samburi de portocala inspira teroare celor care il primesc ?
Si ce ticalosie ingrozitoare ascunde respectabila fatada a casei numite „Fagii de arama“?
Pentru Sherlock Holmes nici o provocare nu e prea mare, caci intotdeauna, folosind observatia si logica subtila, el demonstreaza ca „dupa ce ai eliminat imposibilul, ceea ce ramane, oricat ar fi de improbabil, trebuie sa fie adevarul“.
Produs publicat in 2011 de Mondoro
Data aparitiei: Ianuarie 2011
Format: 200x140
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 184
ISBN: 978-973-1973-45-6
Mai mult