Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Cuvinte in albastru intens

(22 voturi)
In curand!
Prezentare

"Cath Crowley a crescut in zona rurala a statului Victoria, Australia. A studiat scriere profesionala si editare la Royal Melbourne Institute of Technology si lucreaza atat ca scriitoare independenta, cat si ca profesor cu jumatate de norma la Melbourne. in 2017, a fost distinsa cu premiul Indie Book pentru fictiune Young Adult, Premiul Gold Inky si Premiul Literar al Prim-Ministrului pentru fictiune Young Adult. Puteti gasi mai multe informatii la cathcrowley.com.au.

Originala, inteleapta si esentiala... Aceasta poveste de dragoste este o oda adusa cuvintelor si vietii. Kirkus Review

Crowley a construit o lume plina de personaje surprinzatoare si memorabile, pe care le-a aruncat in niste circumstante universale care se transforma treptat in ceva extraordinar.
Booklist

Aceasta poveste tulburatoare traseaza calatoria de la speranta la bucuria de a trai din nou.
School Library Journal

Cuvinte in albastru intens este o minunata analiza a durerii, a dragostei si a puterii pe care o au cuvintele. Spusa din dubla perspectiva si presarata cu fragmente din scrisori si notite lasate in cartile din anticariat, Cath Crowley a creat o poveste fascinanta despre autodescoperire si maturizare, plina de personaje complicate si departe de perfectiune... Este o scrisoare de dragoste adresata cartilor, anticariatelor, oceanului, dragostei insesi si puterii de a-ti gasi drumul in viata.
Bookseller, Publisher

Una dintre cele mai romantice si incredibil de frumoase carti pe care le-am citit in ultima vreme... Nu doar am intors paginile, ci am trait in ele.
Jennifer Niven, autoarea bestsellerului Toate acele locuri minunate

Anticariatele sunt pline de mister. Aceasta este o poveste de dragoste. Este povestea Cartilor Urlatoare, unde cititorii lasa scrisori strainilor, indragostitilor, poetilor, cuvintelor. E povestea lui Henry Jones si a lui Rachel Sweetie. Cu ani in urma, Rachel era indragostita de Henry. in ziua de dinainte sa se mute, i-a strecurat o scrisoare de dragoste in cartea lui preferata, din anticariatul familiei. A asteptat. Dar raspunsul lui nu a sosit niciodata. Acum Rachel s-a intors in oras - si la anticariat -, ca sa lucreze alaturi de baiatul pe care ar fi preferat sa nu-l mai vada niciodata. Are nevoie de ceva care sa-i distraga atentia, pentru ca fratele ei s-a inecat in urma cu cateva luni, iar ea nu mai poate sa simta nimic.
Pe masura ce Henry si Rachel lucreaza impreuna - inconjurati de carti, privind povestile de dragoste care prind viata in fata lor, lasandu-si scrisori intre pagini -, gasesc speranta unul in celalalt. Pentru ca viata poate fi de necontrolat, uneori chiar si de nesuportat. Dar se poate ca dragostea, cuvintele si o a doua sansa sa fie de ajuns. "

Produs publicat in 2018 de Storia Books
Data aparitiei: Martie 2018
Format: 145x205
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 297
ISBN: 978-606-94493-3-2
Mai mult