Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide
Rasfoieste

Destine la limita

(98 voturi)
In curand!
Prezentare

Cartea Destine la limita apare la editura Epica si a fost nominalizata la categoria cea mai buna carte pentru Young Adult si New Adult a anului 2012, pe Goodreads.

Destine la limita este o lectura perfecta pentru fanii cartilor Chimie perfecta de Simone Elkeles,E usor sa te iubesc, Tammara Webber sau Fericirea incepe azi, Jamie McGuire.

Nimeni nu stie ce s-a intamplat in seara in care Echo Emerson s-a transformat, dintr-o fata populara, cu un iubit sportiv, ravnit de multe dintre colegele ei, in barfita paria cu cicatrice „monstruoase“ pe brate. Nici macar Echo nu-si poate aminti intregul adevar despre seara aceea oribila. Tot ceea ce stie este ca vrea ca totul sa revina la normal.

Dar cand Noah Hutchins, singuraticul teribil de sexy, imbracat cu geaca lui neagra din piele, obisnuit sa se foloseasca de fete, patrunde exploziv in viata ei, cu o atitudine de dur, insa si cu o surprinzatoare capacitate de intelegere, lumea lui Echo se schimba intr-un fel pe care ea nu si l-ar fi putut inchipui vreodata. Normal ar fi ca ei doi sa nu aiba nimic in comun. Iar cu secretele apasatoare ale fiecaruia, sa fie impreuna pare, in mare masura, imposibil.

Numai ca, la rascrucea destinelor lor, normalitatea capata alte valente, si nebuneasca atractie dintre ei refuza sa dispara. Iar Echo se vede nevoita sa se intrebe pana unde ar putea forta limitele, si cat ar fi dispusa sa riste pentru singurul baiat capabil s-o invete cum sa iubeasca din nou.

Produs publicat in 2013 de Epica
Data aparitiei: Aprilie 2013
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 432
ISBN: 978-606-93335-3-2
Mai mult