Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Ephialte: Trezirea unui Cosmar

(2 voturi)
In curand!
Prezentare

"Lumea, asa cum o stia Alisia, s-a schimbat peste noapte. Oamenii, speriati si inca sub socul descoperirii adevaratilor vinovati ai asa-zisei boli a lui Malak, incearca sa se regrupeze si sa dea de urma lui Victor si a Umbrelor sale. Ephialtele sunt nevoite sa ia masuri pentru a mentine pacea cu oamenii, dezvaluirea aliantei dintre cel mai puternic reprezentant al omenirii, Theon Novac si Victor, printul Umbrelor, creand tensiune in ambele comunitati.
In mijlocul tuturor acestor evenimente, tinta a amenintarilor din toate directiile, Alisia incearca sa isi gaseasca consolarea in compania noului sau prieten, Andreas, in incercarea de a pastra macar o urma de normalitate in viata sa.
Nimic nu poate fi insa atat de simplu cand ai de a face cu cele mai puternice creaturi. Amenintarile o pandesc la tot pasul, dezastrul si distrugerea par a se tine scai de tanara Ephialt oriunde merge, punand in pericol nu doar viata ei, ci si a persoanelor dragi.
Aliante vechi se destrama, altele candva imposibile, prind contur.
Va reusi Alisia sa ii pastreze pe toti cei dragi in viata? Sunt prietenia si dragostea suficiente pentru a supravietui? Cel caruia i-a incredintat inima va alege sa lupte alaturi de ea sau sa o tradeze?"

Produs publicat in 2018 de Quantum Publishers
Data aparitiei: Aprilie 2018
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 310
ISBN: 978-606-8862-21-7
Mai mult