Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Magia fetelor Belles

(12 voturi)
In curand!
Prezentare

Camellia Beauregard este o fata Belle. In lumea opulenta din Orleans, fetele Belles sunt venerate pentru ca ele controleaza Frumusetea, iar Frumusetea este un bun mai de pret decat orice. In Orleans, oamenii se nasc gri, se nasc damnati si numai cu ajutorul unei fete Belle si al harului sau pot sa fie transformati si sa capete splendoare.
Insa pentru Camellia nu este suficient sa fie o fata Belle. Ea isi doreste sa fie favorita - acea fata Belle aleasa de catre regina din Orleans pentru a locui la palat, pentru a ingriji familia regala si curtea sa, recunoscuta astfel drept cea mai importanta fata Belle din lume. Dar atunci cand Camellia si surorile sale Belles ajung la curte, ii devine clar faptul ca a fi favorita nu inseamna tot ce a crezut ea inainte. In spatele stralucirii si luxului palatului se ascund secrete intunecate, iar Camellia afla curand ca insasi esenta existentei sale este bazata pe o minciuna - ca puterile sale sunt cu mult mai mari si ca pericolele pot fi cu mult mai inspaimantatoare decat si-ar fi imaginat. Atunci cand regina ii cere Camelliei sa isi riste propria viata pentru a o salva pe printesa cuprinsa de boala folosindu-si puterile Belles in moduri nepermise, Camellia se confrunta cu o decizie imposibila.
Cu viitorul tinutului Orleans si al locuitorilor sai in joc, Camellia trebuie sa aleaga: sa se salveze pe sine, pe surorile sale si insasi traditia fetelor Belles, sau sa o readuca la viata pe printesa, sa se confrunte cu primejdii teribile si sa schimbe pentru totdeauna mersul lumii ei.

"Magia fetelor Belles este o poveste ametitoare si atractiva despre ambitie, dorinta si frumusete neimblanzita." (Holly Black)

"Povestit intr-un stil minunat, romanul lui Dhonielle Clayton atrage cititorul intr-o lume fantastica, periculoasa, analizand aspru obsesia noastra pentru frumusete. Nu-l ratati!" (Bookish.com)

"O lume luxurianta si otravitoare, unde frumusetea inseamna putere, iar intunericul pandeste la fiecare colt." (Kami Garcia)

"Magia fetelor Belles este plina de tensiune politica, intrigi de curte, personaje complexe si imperfecte, tradari mortale - ce alta poveste ar putea fi mai potrivita zilelor noastre? Lasa-te invaluit si sedus in aceasta lume salbatica a modei, magiei si crimei." (Daniel Jose Older)

"Clayton evoca o lume care iti taie rasuflarea, frumoasa, dar si tulburatoare, populata de personaje puternice si sofisticate. Este o poveste care iti provoaca mintea si care staruie." (Marie Lu)

�Tensiunea si pericolul escaladeaza rapid. Termenii sunt interesanti si unici... Fanii genul fantasy vor aprecia intrigile de la curte, in care cei lipsiti de putere incearca se sa rupa de sub asuprirea conducatorilor. Toate personajele au motivatii adanci." (School Library Connection)

"M-am indragostit pana peste cap de lumea opulenta si intunecata din Magia fetelor Belles. O carte pe care s-o citesti cand vrei sa fii purtat intr-un loc periculos si frumos, unde nimic nu este ceea ce pare si unde secretele abunda." (Megan Shepherd)

"Magia fetelor Belles problematizeaza puternic tema costului frumusetii si a sacrificiilor pe care suntem dispusi sa le facem in numele ei. Dhonielle Clayton creeaza o lume pe cat de luxurianta, pe atat de superba, cu un stil asa de incantator incat veti savura fiecare cuvant." (Zoraida Cordova)

Produs publicat in 2018 de Herg Benet
Data aparitiei: August 2018
Colectia Cartile Arven
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 512
ISBN: 9786067631906
Mai mult