Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Spune-mi trei lucruri despre tine

(7 voturi)
In curand!
Prezentare

"in viata lui Jessie, totul merge anapoda. Sau cel putin asa i se pare in prima saptamana ca eleva a noului si ultra-intimidantului liceu privat din Los Angeles, pe care este nevoita sa il frecventeze. Dupa ce isi pierde mama, Jessie afla ca tatal ei s-a casatorit pe ascuns cu o femeie pe care a cunoscut-o pe internet. Din acest motiv, fata este fortata sa se mute din Chicago in cealalta parte a tarii, unde urmeaza sa traiasca alaturi de „monstrul vitreg” si de arogantul ei fiu adolescent.

Exact cand este pe punctul de a-si lua talpasita inapoi la Chicago, primeste un e-mail de la o persoana care se prezinta cu pseudonimul Cineva/Nimeni (CN, pe scurt) si care se ofera sa o ajute sa inteleaga jungla care stapanea Liceul Wood Valley. O farsa elaborata sau ajutorul de care are atata nevoie?

Din convingere sau pur si simplu din disperare, Jessie incepe sa bazeze tot mai mult pe CN, care devine salvatorul sau si cel mai de incredere aliat. Este lesne de inteles ca nu se mai poate abtine si vrea sa afle cine este CN in realitate. Dar oare nu e mai bine ca unele mistere sa ramana neexplicate? ulie Buxbaum a absolvit Facultatea de Drept a Universitatii Harvard. A fost avocat o vreme, dar intr-o foarte buna zi, a primit un e-mail anonim, lucru care a inspirat-o sa scrie primul sau roman, Trei lucruri despre tine, devenit bestseller New York Times. Julie traieste la Los Angeles, impreuna cu sotul ei, cei doi copii si un pestisor auriu nemuritor.  Dorinta lui Jessie de a afla daca baiatul de care este indragostita in viata reala este persoana de care s-a indragostit in lumea virtuala ii va face pe cititori sa nu lase cartea din mana. – Publishers Weekly, Starred

„Eu: Spune-mi trei lucruri pe care nu le stiu despre tine. stii tu, in afara de nume si... tot restul.

CN: ok. (1) fac o branza la gratar mortala. (2) cu un an in urma eram o cu totul alta persoana. (3) ...nu stiu. cred ca o sa pastrez secret ultimul lucru.

Eu: Ei, haide. Tu tii totul secret.

CN: imi placi.

Eu: (3) si tu mi placi.”"

Produs publicat in 2016 de Storia Books
Data aparitiei: Noiembrie 2016
Format: 125X265
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 368
ISBN: 978-606-94251-2-1
Mai mult