Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Arta culinara pentru studiosi. Bucatarie stiintifica, trucuri nemaipomenite si mancare buna

(7 voturi)
In curand!
Prezentare

Arta culinara pentru studiosi nu este o carte despre gatit. Este o carte despre inteles, gandit, judecat si creat. Retete sunt din belsug in carti si pe internet. Ingrediente, cantitati, moduri de preparare iti sar in cale la tot pasul. Cu poze ademenitoare, atractive, care te fac sa salivezi - ma rog, nimeni nu garanteaza ca sunt la fel de gustoase pe cat sunt de aratoase. Sunt lucruri pe care orice studios le stie. Insa nimeni nu iti poate spune cum se obtine ceva ca in poze. De ce uneori iese si alteori nu. Prietenii nu pot explica nici ei de ce lor le iese ce tie nu vrea cu niciun chip sa-ti iasa.

Daca te intereseaza sa afli, sa stii, sa intelegi mecanismele si fenomenele misterioase care iti pun pe masa o salata gustoasa, o friptura rumenita cu arome ademenitoare, o prajitura pe care o mananci si din ochi, aceasta carte iti este dedicata, destinata si recomandata. Important nu este sa fii bucatar de profesie sau un simplu amator, pasionat sau nu de gastronomie. Ce conteaza cu adevarat este sa fii curios sa afli si sa stii.

Daca te recunosti in calitatile studiosului, Arta culinara pentru studiosi te invata sa-ti satisfaci pasiunea pentru cunoastere. Sa iti delectezi familia si prietenii cu preparate de exceptie. Realizate de tine, in propria bucatarie. Si, de ce nu, chiar create de tine. Pentru ca Arta culinara pentru studiosi face din studiosul curios un ucenic vrajitor in bucatarie.

Nu este o carte de bucate clasica. Nu te dascaleste. Iti explica fenomenele care se petrec sub ochii, sub nasul si in imediata apropiere a papilelor tale gustative.

Si la studiu si in bucatarie, pofta buna !

 

Produs publicat in 2012 de Paralela 45
Data aparitiei: Aprilie 2012
Colectia Bucataria mea
Format: 165x235
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 416
ISBN: 978-973-47-1373-8
Mai mult