Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide
Rasfoieste

Ghidul gastronomic al Romaniei. Bucataria moderna

(1 voturi)
In curand!
Prezentare

Volumul de Bucatarie moderna ca parte a Ghidului Gastronomic al Romaniei, prezinta o bucatarie savuroasa, de multe ori cu aroma istorica, reunind retete din toate categoriile (Antreuri si gustari, Borsuri, ciorbe, supe, Feluri principale, Salate si garnituri, Sosuri), fara a-i uita pe vegetarieni ori pe cei cu diverse afectiuni (cardiace, hepatice, renale, gastrice).

Preparatele sunt pentru toate gusturile, transmise printr-o traditie viguroasa, apartinand, in acelasi timp, unei bucatarii deschisa innoirilor. Aceste tendinte sunt ilustrate prin prezentarea unor preparate mo­derne, care raspund atat curiozitatii romanilor, cat si memoriei lor gustative.

In prezent, alaturi de preparatele traditionale, gasim in bucataria romanilor foarte multe preparate cunoscute pe plan international si care castiga tot mai multi adepti, indeosebi in conjunctura actualei deschideri a Romaniei. In acest context, bucataria romaneasca trebuie sa-si pastreze sortimentele traditionale, dar sa realizeze, in acelasi timp, produse care sa raspunda obiceiurilor alimentare ale noilor categorii de consumatori.

In final, ne face placere sa amintim faptul ca „Ghidul Gastronomic al Romaniei” a fost desemnat ca fiind cea mai buna lucrare pe anul 2009 din Romania la sectiunea „Easy Recipes” de catre Gourmand World Cookbook Awards, fiind astfel nominalizata sa participe la titlul de cea mai buna carte de bucatarie din lume, alaturi de alti 50 de competitori.

Produs publicat in 2010 de House of Guides Publishing Grup
Data aparitiei: Ianuarie 2010
Colectia Gastronomica
Format: 220x190
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 220
ISBN: 978-606-51-3127-9
Mai mult