Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide
Rasfoieste

Ghidul meniurilor - Bulgaria

(0 voturi)
In curand!
Prezentare

Ghidul meniurilor este o noua serie a colectiei „Gastronomica”, initiata de Editura House of Guides. Aceasta cuprinde un numar de volume care prezinta elementele specifice diferitelor bucatarii nationale din Europa, si nu numai, asa incat atunci cand calatoresti in tarile respective, sa te poti orienta prin multitudinea de produse si preparate existente pe pietele locale.
Ideea acestei serii a pornit tocmai de la nevoia de a sti ce mananci atunci cand esti intr-o tara straina. Vrem sa te ajutam sa intelegi, pe de o parte, denumirile mancarurilor, asa cum le vei vedea in meniul localurilor unde vei lua masa, si, pe de alta parte, sa te familiarizezi cu bogatia de produse existente in magazinele de specialitati autohtone.
Si ca sa te ajutam si mai mult, am introdus in fiecare volum si o serie de informatii utile, strict necesare in cazul unei calatorii in strainatate, precum si un mic dictionar gastronomic (bilingv), care iti poate fi de ajutor in comunicarea cu localnicii.
In anul 2009 am prezentat un numar de sase tari - Croatia, Franta, Germania, Grecia, Italia si Spania, urmate in acest an de Bulgaria, Turcia si Ungaria. Abordarea noastra doreste sa redea o alta fata a acestora decat cea prezentata, de obicei, in ghidurile turistice, unde aspectele abordate de noi sunt atinse de prea putine ori si, chiar si atunci, extrem de sumar. Iti vom dezvalui o serie de tari sub aspectele lor reale, tangibile si accesibile, prin prisma celei mai naturale expresii a culturilor lor– mancarea.
Aici vei gasi o sumedenie de produse specifice, da la branzeturi si produse din carne, pana la vinuri produse in diferite regiuni ale tarilor respective, precum si alte produse renumite, recunoscute in lume. Si, pentru ca este absolut sigur ca dupa ce ai gustat diverse mancaruri in timpul calatoriilor tale, vei dori sa repeti experienta, ne-am gandit sa-ti oferim si cateva retete ale unor preparate foarte cunoscute si apreciate atat de locuitori cat si de turisti. Pe acestea le vei putea pregati in propria bucatarie, reinviind astfel nostalgia savorilor si aromelor traditionale locurilor vizitate.

Produs publicat in 2010 de House of Guides Publishing Grup
Data aparitiei: Ianuarie 2010
Colectia Gastronomica
Format: 115x210
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 96
ISBN: 978-606-51-3134-7
Mai mult