Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide
Rasfoieste

Tehnici culinare si ustensile de bucatarie

(21 voturi)
In curand!
Prezentare

Ganditi-va la aceasta carte ca la o biblie a ustensilelor de bucatarie esentiale si a procedeelor tehnice fundamentale de gatit.
 
Prima sectiune este un ghid cuprinzator de ustensile si echipament de baza pentru bucataria de acasa. Aici veti gasi articole speciale in care se explica utilizarea vaselor de copt si a celor de gatit si un abecedar al ustensilelor de taiat si al modurilor lor de folosire. A doua sectiune contine peste 250 de tehnici de gatit care va vor ajuta sa indepliniti  si sa intelegeti  cateva sarcini abile de gatit, de exemplu, cum sa transati friptura, cum sa scoateti cochiliile scoicilor sau cum sa bateti albusurile ca sa se formeze varfuri fine.
 
Peste 50 de retete principale, cum ar fi pesto cu busuioc, piure de cartofi si curcan la cuptor, clatite cu lapte batut, soteuri de legume si numeroase sosuri  esentiale pentru repertoriul oricarui bucatar, se regasesc peste tot. Exista semne la fiecare pagina ce marcheaza fiecare categorie de ustensile si tehnici. Puteti folosi si indexurile de la finalul cartii pentru a gasi o anume ustensila de bucatarie sau procedeu, sau puteti consulta tabelele de la finalul cartii pentru echivalentele unitatilor de masura, sau temperaturile de gatit si inlocuitorii ingredientelor.
Chuck Williams, editor general, a contribuit la revolutionarea gatitului in America. Interesul sau de-o viata pentru gatit l-a condus la deschiderea primului magazin Williams-Sonoma in orasul californian al vinurilor, Sonoma, in 1956, mutandu-l mai tarziu in San Francisco. De atunci si-a dedicat o mare parte din timp incurajandu-si semenii sa exploreze lumea gatitului, in timp ce a cautat constant sa dezvolte tehnici de gatit, echipamente si ingrediente noi pentru a le aduce in magazinele, cataloagele si in cartile sale. Acum in Statele Unite, exista peste 250 de magazine Williams-Sonoma. 
Jeff Tucker si Kevin Hossler sunt specialisti in mancaruri, vinuri si in fotografii.

Produs publicat in 2010 de ALLFA
Data aparitiei: Septembrie 2010
Colectia Arta culinara
Tip coperta: Cartonata
Numar pagini: 352
ISBN: 978-973-724-219-8
Mai mult