Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Secretele bucatariei - Carne alba, Vol. 1

(6 voturi)
In curand!
Prezentare

Fragede si delicate, carnurile albe sunt tot mai apreciate in meniul cotidian: mielul, iedul, pasarile, porcul si vitelul se pot prepara in fel si chip. Peste 50 de retete italienesti, internationale si de autor, insotite de fotografii de exceptie, va prezinta variate modalitati de preparare a carnii albe. Recomandari ale unor mari bucatari si sectiunea Sfaturi utile - pentru alegerea, taierea si tehnicile de baza in gatitul carnii - va indruma in prepararea unor feluri apetisante si pline de savoare. in plus, sunt mentionate vinuri straine sau romanesti potrivite fiecarei retete.

Produs publicat in 2010 de Litera
Data aparitiei: Decembrie 2010
Colectia Retete internationale pentru familia ta
Format: 142x210
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 144
ISBN: 978-973-675-961-1
Mai mult