Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Pofta buna, minte struna! Mananca destept, ca sa gandesti sanatos

(2 voturi)
In curand!
Prezentare

Gandirea noastra, moralul nostru, emotiile noastre depind toate de ceea ce mancam. Aceasta legatura era o evidenta in Evul Mediu si totusi, astazi, pare ceva aproape revolutionar.

 

Intr-adevar, descoperiri recente demonstreaza stiintific ca stilul de a ne alimenta este determinant pentru confortul nostru emotional, dar si, in general, pentru sanatatea noastra mentala, deoarece creierul se comporta in functie de ceea ce mancam. Acest lucru deschide noi perspective, atat pentru copii cat si pentru adulti, intr-un moment in care psihoterapia isi arata limitele, iar medicamentele care actioneaza asupra creierului nu mai sunt recomandate din cauza multiplelor efecte secundare.

 

Este posibil sa ne influentam dispozitia, sa dobandim seninatatea sau bucuria de a trai, sa ne invingem temerile, sa devenim rezistenti la stres, sa regasim un somn reparator, sa ramanem performanti din punct de vedere intelectual sau sa ne imbunatatim conditia fizica datorita alimentatiei alese.

 

Pentru a avea o minte sanatoasa ar fi bine ca in farfuria noastra sa avem mereu mancare sanatoasa. Bucuria se gateste in fiecare zi!

 

Dr. Stephane Clerget, psihiatru, este cunoscut si pentru lucrarile Les kilos emotionnels, comment s'en liberer si L'Amour et les kilos.

Produs publicat in 2017 de Niculescu
Data aparitiei: Septembrie 2017
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 224
ISBN: 978-606-38-0136-5
Mai mult