Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide
Rasfoieste

Calatorii pentru o viata. 500 de locuri unice. Editie completa

(49 voturi)
In curand!
Prezentare

Aceasta carte face parte din colectia Carti de calatorie a editurii Litera.

Cele mai frumoase calatorii pe care le-ati putea face vreodata!

Coborati de-a lungul fluviului Sf. Laurentiu, treceti pe langa pasuni inverzite, priviti delfinii care fac salturi prin fata vaporului, in timp ce patrundeti pe continentul nord-american. Treceti cu trenul pe langa mlastinile, lacurile si muntii acoperiti de iarba neagra ai Scotiei. Admirati forfota urbana a Hong Kongului de pe puntea feribotului. Plutiti pe apele azurii din Kerala, privind femeile infasurate in sariuri muncind in lanurile de orez din sudul Indiei. Faceti o croaziera sub soarele dogoritor al Marii Egee, amintindu-va de vechea Elada, strecurandu-va prin labirintul de insulite grecesti. Strabateti pe jos orasele incarcate de istorie si de cultura din Italia, Spania, Franta, Anglia si Germania. Si nu uitati de minunatele peisaje ale Romaniei.

Iata doar cateva din cele 500 de calatorii care trebuie facute intr-o viata, prezentate in aceasta carte care va infatiseaza in primul rand excursii in sine, nu numai sosirea mult asteptata. Descrie calatorii de neuitat, care va schimba viata, dar va recomanda si popasuri incredibile pe care le puteti face pe drum.

Iata 500 de locuri care va ofera o diversitate inegalabila – oceane, munti, dealuri si valcele, catune si orase – si o varietate de mijloace de transport – cu trenul, cu avionul sau cu masina, pe jos sau pe apa. Cand plecati in vacanta, cautati ceea ce este adevarat si autentic. Fiti deschisi in fata necunoscutului si a intamplarii. Si apreciati ineditul fiecarui traseu. In paginile acestei carti sunt ilustrate unele dintre cele mai spectaculoase destinatii ale lumii.

Asadar, calatoriti, explorati si vizitati intreaga lume.

Produs publicat in 2013 de Litera
Data aparitiei: Noiembrie 2013
Colectia Carti de calatorie
Format: 230x300
Tip coperta: Cartonata
Numar pagini: 256
ISBN: 978-606-686-464-0
Mai mult