Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

100 de destinatii ideale pentru fiecare luna a anului

(17 voturi)
In curand!
Prezentare

Spre deosebire de majoritatea cartilor de calatorie care sunt concepute sa serveasca drept harti si ghiduri, aceasta se doreste a fi o sursa de inspiratie.

Ti-e greu sa alegi intre o excursie exotica si una de schi? 100 de destinatii ideale pentru fiecare luna a anului te va ajuta sa decizi intre minunile Rajasthanului in noiembrie si partiile stralucitoare din Whistler, in martie, intre sarbatorirea Anului Nou in Sydney sau minunatele muzee din New York.

Rasfoieste cartea si lasa-ti imaginatia sa zburde libera, de la sfaturi discrete despre croaziere in insulele Galapagos la o sedere romantica in tropicalele insule Perhentian.

Acesta nu este un ghid al hotelurilor, este un ghid al experientei. Asa ca elibereaza-ti mintea, pregateste-ti jurnalul de calatorie si fii gata de drum, chiar daca il faci din fotoliu.

Textele concise si la obiect, informatiile privind mijloacele de transport, cazarea, starea vremii, dar si cele de ordin cultural, toate insotite de ilustratii superbe, iti pun la dispozitie un ghid vizual mai deosebit decat cele cu care ai fost obisnuit pana acum.

Nu exista un raspuns simplu la intrebarea unde ai putea sa iti petreci o vacanta de vis, dar aceasta carte te va ajuta cu siguranta.

Produs publicat in 2015 de Litera
Data aparitiei: Iulie 2015
Format: 255x304
Tip coperta: Cartonata
Numar pagini: 336
ISBN: 978-606-741-764-7
Mai mult