Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Alfred Hitchcock Mistery Magazine nr.1/octombrie 2011

(1 voturi)
In curand!
Prezentare

 

Este  versiunea in limba romana a periodicului lunar The Alfred Hitchcock mystery magazine, publicat de prestigiosul concern  editorial american Penny Press.

Revista de tip magazin, este serializata, cu aparitie lunara, fiecare numar al periodicului cuprinde cateva nuvele scurte inedite,  productii ale unor autori actuali + o „piesa de patrimoniu”, extrasa din creatia maestrilor universal consacrati, “clasici” ai genului  din toate timpurile.

Varietatea subiectelor, arta de a adanci misterul si maiestria de a mentine suspansul la maxima intensitate – toate aceste calitati autentice au propulsat AHMM pe culmile succesului.

Revista este practic combinatia ideala de naratiuni care iti dau fiori si in acelasi timp te delecteaza, captandu-ti atentia intr-un crescendo ce se destinde  in finaluri cu deznodamant nebanuit.

Oferim asadar un produs editorial destinat publicului activ, framantat si tensionat, care simte o reala nevoie de deconectare, cu alte cuvinte evadarea vremelnica din stresul cotidian, printr-o lectura lejera si captivanta.

Magazinul poate fi o excelenta companie pentru acei cititori care isi petrec cateva ore pe zi in mijloacele de transport in comun sau, cu atat mai mult, care fac naveta. 

Paginile revistei sunt niste capsule de enigma si suspans, povestiri scurte, independente, adresate unui cititor care doreste sa naufragieze pe o insula a relaxarii in mijlocul unei mari zbuciumate.

Revista-carte este o veritabila sursa de lectura antrenanta si, pe de alta parte, un foarte potrivit cadou pentru prieteni, colegi, rude.

 

Produs publicat in 2011 de Dune Publishing House
Data aparitiei: Octombrie 2011
Format: 150X220
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 136
ISBN: 2247 - 1071
Mai mult