Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

PitiClic la Marea Neagra

(0 voturi)
In curand!
Prezentare

 

Vacantele la malul marii cu lopatica in mana construind castele de nisip, rasfatati de briza marii si coplesiti de nemarginita apa sunt printre cele mai frumoase amintiri ale copilariei. Cu ajutorul lui PitiClic acestor clipe magice din Vacanta Mare le putem adauga explorare, aventura, distractie si cunoastere.

PitiClic a terminat anul scolar cu rezultate foarte bune, ca toti copiii isteti de altfel, de aceea, el primeste drept recompensa o binemeritata vacanta la Marea Neagra. 

Sa-l insotim!

Alaturi de simpaticul personaj, in rubrica Stiati ca... cei mici fac cunostinta cu o multime de informatii captivante despre litoralul romanesc, Marea Neagra, orasele situate in sud-estul tarii si vietuitoarele care traiesc in adancuri sau pe tarm.

Facem mai apoi Turul litoralului, cunoastem celebrele statiuni de la malul marii dar ne si testam abilitatile de a desparti in silabe. Continuam distractia Pe intinderea de nisip unde vom merge La pescuit ajutandu-l pe PitiClic sa-si confectioneze o undita, ne vom amuza gasind diferentele dintre doua castele de nisip ce par identice, dar ne vom si juca de-a salvamarul descoperind semnificatia steagurilor intalnite pe litoral.

Daca Soarele e prea arzator ne vom avanta In adancurile marii, explorand misterele lumii acvatice cu ajutorul submarinului, lumea mamiferelor din adancuri si crustaceele jucause sunt atat de aproape... Gasim forma potrivita pentru a deschide usa ce duce catre mesajul piratului Barba Albastra si ne testam istetimea cu jocurile cifrelor.

Daca ne dovedim descurcareti in dar vom primi jocuri cadou: Plimbare cu vaporul, Poza cu PitiClic

Ne testam cunostintele acumulate pe parcursul CD-ului prin intermediul Albumului de vacanta unde vom pastra cele mai frumoase amintiri din minunata noastra vacanta alaturi de PitiClic

Data aparitiei: Martie 2014
Tip coperta: Brosata
ISBN: 978-973-8918-84-9
Mai mult