Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Knowledge is my power

(2 voturi)
In curand!
Prezentare

„Aceasta carte reprezinta apogeul carierei mele de antrenor de fitness, bodybuilding si arte martiale, pana in acest moment. Ea reprezinta cunostintele mele din acest moment. De 15 ani, de cand sunt in aceasta industrie, noutatile apar cu regularitate, informatiile sunt upgradate periodic, noi trenduri se dezvolta. Un singur lucru nu se schimba...bazele anatomiei, fiziologiei, biomecanicii, teoriei antrenamentului sportiv. Despre ele vorbesc in cele ce urmeaza. 

Sunt Raul-Aurelian Toma, omul care si-a transformat handicapul in renume (asa cum, plin de umor, mi-a spus prietenul si elevul meu Gabriel Biris), devenind antrenor, si profesor pentru viitori antrenori. Am pornit de la afirmatia doctorilor pediatrii: «acest copil nu va merge niciodata» si am facut toata viata urmatoarele lucruri: am inotat, am alergat, am sarit, am urcat pe munti, am coborat in pesteri, am stat in picioare zile intregi, m-am aruncat pe jos si am primit lovituri puternice in picioare, am lucrat cu greutati mari si foarte mari in sala. Am facut tot ce nu mi-au permis doctorii, dandu-le peste nas. si acum continui sa fac acest lucru, cu succes. Am devenit un model si pentru cei care sunt ca mine, si imi doresc sa realizeze si ei cat am reusit eu. Suntem handicapati doar in ochii altora. Atat. in ochii nostri suntem doar invingatori. 

Aceasta carte o voi dedica celor care mi-au influentat viata in bine, cei fara de care nu as fi ajuns aici: Arvinte Razvan (prieten de o viata, si pentru o viata), Gabriel Matei (prietenul care mi-a devenit frate, de viata), Gabriel Dutchevici (senseiul si maestrul meu in hakko-ryu ju jitsu, reiki), Mircea Simionescu (clientul care mi-a devenit prieten bun, si care invata impreuna cu mine tainele antrenoratului), Augustin Viriceanu (omul care m-a impins catre worldclass), Gabriel Vasilescu (singurul om care a crezut si crede in mine, cu adevarat, in worldclass), Julio D. Papi (mentorul si fratele meu in fitness). 

Nu voi incheia aceasta prezentare fara sa scriu despre draga mea sotie, Georgiana Valentina (Bebe). In ultimii doi ani a suportat cu stoicism serile lungi de singuratate in casa, desi eu eram in aceeasi camera cu ea, dar stateam la calculator si scriam aceasta carte. Ea, impreuna cu cei doi «copii» ai familiei, Musashi si Kate, reprezinta tot ce am mai bun si mai drag pe aceasta lume.” - Raul-Aurelian Toma

Produs publicat in 2015 de Pro Universitaria
Data aparitiei: Aprilie 2015
Format: 180x250
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 352
ISBN: 978-606-26-0242-0
Mai mult